székfoglaló logó

Menü

esküvői székek

Van hová ültetni a vendégeket: esküvői szék

Esküvőre készülsz? Már javában zajlanak a menyegző előkészületei? A kiválasztott stílus, a megálmodott esküvői dekoráció megteremtéséhez minden részletre ügyelni kell: időben lebonyolítani a kölcsönzést, a beszerzéseket, a foglalásokat, hogy mire elérkezik a nagy nap, minden tökéletes legyen.

Kissé prózai, de annál fontosabb kérdés az is, hogy mire ülnek majd a vendégek. Az esküvői székek nem csupán székek, de az egész lagzi stílusához is illeszkedniük kell, részük van az egységes látvány megteremtésében is. Vintage, vagy klasszikusan romantikus, extrém, vagy vidékiesen bohém, elegáns, vagy minimalista? A Chiavari székek minden stílusban megállják a helyüket!

Kölcsönözz tőlünk Chiavari esküvői székeket, válassz olyan rendezvény bútorokat, amiket kitűnő ár-érték arányban bérelhetsz az esküvőre! A Chiavari székek a maguk egyszerű, letisztult, mégis klasszikus külsejükkel minden esküvőhöz nagyszerűen alkalmazkodnak. Kiegészítőkkel feldobhatóak, és az esküvői dekorációhoz alakíthatóak, emellett kényelmesek és esztétikusak is.

Amennyiben meggyőztünk, keress minket elérhetőségeinken esküvői szék kölcsönzésével kapcsolatban!

Kérj árajánlatot!

székfoglaló logó
Fehér, fából készült chiavari székek bérlése, szállítással és telepítéssel. Többéves rutinnal, megbízható szolgáltatással, és villámgyorsan.