székfoglaló logó

Menü

székbérlés esküvőre a praktikus megoldás

Székbérlés esküvőre: a praktikus megoldás

Ahány esküvő, annyiféle stílus és jelleg: lehet nagy, meghitt, sátoros vagy elegáns, környezetbarát vagy klasszikus. Egy valamiben egyik menyegző sem különbözik a másiktól, mégpedig abban, hogy a vendégeknek kényelmes ülőhelyekre van szükségük a vacsora asztalnál. Éppen ezért a székbérlés esküvőre sarkalatos kérdés.

Mi alapján válasszunk esküvői széket? Fontos, hogy a bérelt szék kifogástalan állapotban legyen, újszerű, tiszta és szépen karbantartott bútordarabot tudjanak használni a vendégek. A kényelem és az állapot mellett azt sem árt szem előtt tartani, ha esküvőre székbérlés mellett döntünk, hogy a székekben legyen potenciál, tehát könnyen lehessen őket dekorálni. A Chiavari székekben megvan ez a potenciál, számtalan lehetőség rejlik bennük.

Be lehet vonni őket különféle textilekkel vagy szalagokkal, bokrétákkal, gyöngyökkel, csipkével, akár égősorral is díszíthetjük őket. A székek háttámlájának kialakítása, illetve egyszerű, fehér színük minden esküvői dekoráció esetén ideális.

Ha esküvőre székbérlés lehetőségét keresi, forduljon hozzánk bizalommal!

Kérj árajánlatot!

székfoglaló logó
Fehér, fából készült chiavari székek bérlése, szállítással és telepítéssel. Többéves rutinnal, megbízható szolgáltatással, és villámgyorsan.