székfoglaló logó

Menü

chiavari szék bérlés vintage stílusú esküvőre

Chiavari szék bérlés vintage stílusú esküvőre is!

Esküvőre készül élete párjával? Már javában folyik a szervezés, körvonalazódik, hogy milyen lesz, hogyan is fog kinézni a végső kép? A lakodalomra kölcsönzött bútorok, székek, asztalok fontos részét képezik az előre megálmodott koncepciónak. Egy vintage stílusú esküvőhöz nem illik például egy szétnyitható, fém szék, ahogyan egy klasszikus thonet szék is idegenül fest egy rusztikus stílusú, vidéki lagziban.

A chiavari szék bérlést ennek fényében azoknak ajánljuk, akik igazi romantikus menyegzőre vágynak, tele finom részletekkel, könnyed árnyalatokkal és a lányregényeket idéző dekorációval. A chiavari székek papírforma szerint hozzák a romantika minden részletét, nagyszerűen beleillenek a képbe. Hófehér színükkel, letisztult, mégis klasszikus formáikkal pont annyit adnak hozzá a dekorációhoz, amennyit kell. Kényelmesek, elragadóak és sokoldalúak.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat chiavari szék bérléssel kapcsolatban! Minden részletet megtudhat chiavari szék bérlésről, ha felkeres minket elérhetőségeinken!

Kérj árajánlatot!

székfoglaló logó
Fehér, fából készült chiavari székek bérlése, szállítással és telepítéssel. Többéves rutinnal, megbízható szolgáltatással, és villámgyorsan.