székfoglaló logó

Menü

székbérlés esküvőre chiavari stílusban

Székbérlés esküvőkre, Chiavari stílusban!

Szeretnétek, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon, és úgy sikerüljön, ahogyan elterveztétek? A részletek pontosan ezért számítanak, hiszen ezekből áll majd össze a menyegzőtök eseménye.

Amiben mi tudunk segíteni, az nem más, mint a székbérlés esküvőre. Csodás, Chiavari székek bérbeadásával foglalkozunk, amiket kifejezetten házasulandó párok esküvőjére biztosítunk. A székbérlés esküvőre sok esetben hasznos, sőt, nélkülözhetetlen része a szervezésnek. Ha azt szeretnétek, hogy a kertben vagy éppen a vízparton megrendezett szertartás is stílusos esküvői díszletben kerüljön megrendezésre, ahol a székek is tökéletesen illenek a megálmodott esküvői dekorációhoz, keressetek minket!

Forduljatok hozzánk bizalommal, amennyiben szabadtéren tartjátok meg a nagy eseményt, és vegyétek igénybe szolgáltatásainkat székbérléshez esküvőre! Chiavari székeink garantáltan emelni fogják a látványt, és minden vendég szívesen foglal majd helyet rajtuk. Ismerjétek meg a részleteket, szívesen segítünk elérhetőségeink bármelyikén!

Kérj árajánlatot!

székfoglaló logó
Fehér, fából készült chiavari székek bérlése, szállítással és telepítéssel. Többéves rutinnal, megbízható szolgáltatással, és villámgyorsan.