székfoglaló logó

Menü

chiavari szék bérlés, egy cipetnyi fényűzés

Chiavari szék bérlés és egy csipetnyi fényűzés

Királyi pompára, fényűző eleganciára vágysz a saját lakodalmadon? Mindig is elbűvölt a régi idők udvartartásának gazdagsága? Ha nem is minden részletében tudod reprodukálni, de azért becsempészhetsz némi utánérzést a saját menyegződre a királyi ünnepélyekről.

A Chiavari szék bérléssel máris egy lépéssel közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy az esküvői berendezés és dekoráció elbűvölő legyen. A Chiavari szék bérlés nem áll olyan távol ettől a világtól, hiszen ezeknek a székeknek a története egészen hosszan visszanyúlik a régi időkbe, az udvartartásokban is használták. Természetesen a mi székeink esküvőhöz illő kiadásban elérhetőek, hófehérre festve, egyszerű, mégis elegáns kiegészítői az esküvői fogadásnak, amiket szinte minden koncepcióba be lehet illeszteni. A Chiavari szék bérlést hozzáillő székpárnával biztosítjuk, ennek köszönhetően amiatt sem kell aggódnod, hogy esetleg nem lesz kényelmes a vendégeidnek a vacsora és a beszélgetés, az ünneplés közben.

A Chiavari szék bérlést a megadott elérhetőségeink egyikén intézd, kollégáink várják hívásodat!

Kérj árajánlatot!

székfoglaló logó
Fehér, fából készült chiavari székek bérlése, szállítással és telepítéssel. Többéves rutinnal, megbízható szolgáltatással, és villámgyorsan.