székfoglaló logó

Menü

természetes és szép amerikai fa székek

Természetes és szép: amerikai, fa székek a rendezvény rusztikus díszei

A székek is fontos kiegészítői  egy olyan eseménynek, ahol a vendégek nem fognak végig ácsorogni. Vacsorához helyet foglalnak az asztaloknál, és megpihennek a táncot követően. A megbízható, dekoratív székek ilyen esetben nem hiányozhatnak a helyszínről. Ha székekre van szükség, miért ne választaná az egyik legjobbat közülük, és bérelne amerikai széket fából? Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat székkölcsönzéssel kapcsolatban!

Fa, amerikai székeink bármilyen eseményen megállják a helyüket, így nyugodt szívvel ajánljuk őket esküvőre, céges rendezvényre, de kerti partiba is. Klasszikus stílusú, visszafogott vonalvezetésű, fehérre festett, fa, amerikai székekről van szó, amik kényelmesek, és jól kombinálhatóak más rendezvénybútorokkal, kiegészítőkkel.

Válassza fa, amerikai székeinket, és ültesse vendégeit igazi, klasszikus darabokra! Kérdése lenne a székek bérlésével kapcsolatban? Keressen bennünket megadott elérhetőségeink egyikén!

Kérj árajánlatot!

székfoglaló logó
Fehér, fából készült chiavari székek bérlése, szállítással és telepítéssel. Többéves rutinnal, megbízható szolgáltatással, és villámgyorsan.