székfoglaló logó

Menü

egyedi helyszínre tervezitek az esküvőt

Egyedi helyszínre tervezitek a nagy napot? Ne hagyjátok ki a szék bérlést esküvőre!

Sok pár szeretné olyan helyen tartani az esküvőjét, ami kicsit rendhagyó, nem hétköznapi helyszín. Nem egy étteremben, nem egy városházán vagy fogadóban szeretné kimondani egymásnak a boldogító igent és együtt ünnepelni a meghívott vendégekkel, hanem egy különleges helyszínen. A természetben, egy mezőn, a vízparton, egy tó mellett, ott, ahol először találkoztak vagy a kapcsolatuk szempontjából meghatározó helyen. Nagy valószínűséggel egy valami nincsen egy ilyen helyszínen: elég szék.

A szék bérlés esküvőre, többek között az ilyen alkalmakra is tökéletes megoldás. Ha nem szeretnétek, hogy a vendégeitek ácsorogjanak, döntsetek a szék bérlésnél esküvőre! A mi székeink klasszikus szépségek, amik jól passzolnak minden esküvői tematikához és dekorációhoz. Kényelmesek, sokoldalúak, szerethetőek és romantikusak. Tetszés szerint használhatóak natúr formájukban és kiegészíthetőek különféle esküvői díszekkel is.

Keressetek fel minket bizalommal, ha szeretnétek igénybe venni a szolgáltatásainkat szék bérléshez esküvőre és foglaljatok le időben tetszőleges számú széket, hogy minden vendég kényelembe helyezhesse magát a szertartás alatt! A részletekről szívesen nyújtunk tájékoztatást elérhetőségeink egyikén!

Kérj árajánlatot!

székfoglaló logó
Fehér, fából készült chiavari székek bérlése, szállítással és telepítéssel. Többéves rutinnal, megbízható szolgáltatással, és villámgyorsan.