székfoglaló logó

Menü

chiavari szék bérléssel szabadtéri rendezvények

Chivari szék bérléssel a szabadtéri rendezvény stílusossá válik!

A szabadtéri rendezvények ideje ismét beköszöntött. A rendezvényszervezés világában ez azt jelenti, hogy a helyszín kiválasztásánál és berendezésénél számolni kell az időjárással is. Egy rendezvénysátor alapvető kellék, ha nem épületben, hanem természetközeli helyen bonyolítják a programokat. A hófehér sátorhoz pedig mi sem illik jobban, mint hófehér Chivari székek!

Chivari szék bérlés idén is nagyszerű lehetőség arra, hogy a rendezvény helyszíne ne csak esőbiztos, de mérhetetlenül stílusos is legyen! A letisztult, elegáns, fehér székek remekül harmonizálnak szinte bármilyen irányzattal és színvilággal, így több típusú rendezvényhez is jó választást jelentenek.

Esküvő vagy fogadás, céges party vagy PR esemény van a terítéken, a Chivari szék bérléssel biztosan nem fogsz mellé. Hagyhatod egyszerű fehéren a székeket vagy kiegészítőkkel is díszítheted őket. A szabadtéri sátras rendezvények alapdarabjáról van szó, válaszd Te is székeinket és a Chivari szék bérlést, ha nem akarsz felesleges időt szánni a bútor bérlésre!

Kérj árajánlatot!

székfoglaló logó
Fehér, fából készült chiavari székek bérlése, szállítással és telepítéssel. Többéves rutinnal, megbízható szolgáltatással, és villámgyorsan.