székfoglaló logó

Menü

székbérlés esküvőre szabadtéri helyszín

A székbérlés esküvőre szabadtéri helyszínre is jó ötlet

Kedvelt és divatos dolog a polgári szertartást szabadtéren rendezni. Egy szépen feldíszített kertben vagy akár tó partján, mezőn vonul a pár a széksorok között a holtomiglan-holtodiglan felé. A szabadtéri szertartáshoz a székbérlés esküvőkre egy praktikus szolgáltatás.

Béreljetek esküvőtökre Chiavari széket, és mondjátok ki a boldogító igent egy tökéletesen megkomponált díszlet előtt! A násznép, a szertartásra meghívott szűkebb családi és baráti kör az esküvő stílusához illően dekorált Chiavari székeken foglalhat helyet és élvezheti zavartalanul a megható pillanatokat. A feldíszített széksorok nem utolsó sorban nagyszerű hátteret adnak az esküvői fotókhoz; a lemenő nap sugarai által puha fényekbe borított, felszalagozott széksor, a virágok fényképre való dekoráció.

székbérlés esküvőkre egy cseppet sem felesleges szolgáltatás, éljetek vele Ti is, ha a szertartást nem hivatalos helyszínen tartjátok! Az esküvői székbérlésről szívesen tájékoztatunk a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!

Kérj árajánlatot!

székfoglaló logó
Fehér, fából készült chiavari székek bérlése, szállítással és telepítéssel. Többéves rutinnal, megbízható szolgáltatással, és villámgyorsan.